Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Abyste věděli, co se děje, tak si nalaďte http://cntv.ubunturadio.cz

Zítra ráno vytisknu situaci v Africe, abyste věděli o těch hrůzách tam! Jaro potřebuji pomoci. Int. adresa je u admina.

0 0
možnosti
Foto

Je to pozvání pro západní státy, dříve to bylo obráceným směrem! Západ vždy byl kolonialistický, taky všechno ve světě využíval a pomáhal větším agresorům v koloniích?!

0 0
možnosti

J39a12r97a 33R46a67n67k

19. 12. 2015 18:38

Myslim, ze Sobotkovi krivdite, co maji spolecneho ozbrojené složky EU s vpadem vychodnich okupujicich hord?

0 1
možnosti

Nekřivdím. Přeci dát souhlas se vstupem ozbrojených složek na území státu, který s tím nesouhlasí je vlastně okupace. Nebo co to tedy je, pokud nějaká ozbrojená složka vstoupí na cizí území? Navíc, jak bude zajištěno jejich úkolování? Jaká bude demokratická kontrola jejich činnosti? Ano, nechť je legislativa pro vytváření společných hlídek na hranicích, ale to přeci už funguje. Naše ozbrojené složky například pomáhají Maďarsku, ovšem se souhlasem Maďarka. Navíc v Schengenu nejsou jen státy sdružené v EU, například Švýcarsko.

2 0
možnosti

Stráž která bude vyzbrojena nanejvýš razítky a skenery na snímání otisků prstů bude stejně akorát k smíchu.

Tady se každej Evropskej papaláš vyhýbá jak čert kříži,přesně říci,co se stane když 1.,2.,3., atd.,nikdo prostě nechce počítat s tou nejhorší,ale zároveň nejpravděpodobnější variantou - a to,že si migranti budou ze strážců hranic dělat akorát srandu,protože ti budou mít rozkaz jim akorát salutovat ....

2 0
možnosti

Migranti si zřejmě z nich opravdu budou dělat houbelec, protože si dělají houbelec jak z těch současných strážců hranic, tak z policie. Pokud budou po moři plout lodě nakládající migrany s vozit je do Evropy, tak se nic nezmění. Je třeba takový člun s migranty zaháknout a odtáhnout zpět, odkud vyplul.

3 0
možnosti

P39e47t72r 86J87í67l13e48k

19. 12. 2015 15:20

Přirovnávat snahu o ochranu Evropských hranic k invazi r.68. je trochu silná káva, jsem totiž pamětník.

2 3
možnosti

V21i10l10é40m 17B55a98r12á68k

19. 12. 2015 15:09

Ano, poslat pohraniční jednotky někam proti vůli státu EU stejně nepůjde. To se tam jako prostřílí? Podle mě je to jen nátlak na Řecko a Itálii. Lepší by bylo je vyloučit ze Schengenu a také méně konfliktní.

1 1
možnosti

Pokud se to schválí, tak půjde.

3 0
možnosti

J77a94n 18F28r39o72l54í17k

19. 12. 2015 14:41

A není to náhodou trochu jinak? Celá Evropa vidí, že Řekové a Italové nejsou schopni a ani ochotni se o svoji hranici postarat. Takže návrh, že to za ně udělá někdo jiný je celkem logický. A pokud by tomu chtěly tyto státy ve své typicky jižanské nedůslednosti a nepořádku překážet je zde návrh to činit i bez nich. Nikdo ovšem nehodlá obsazovat letiště posílat tanky na Prahu a měnit vlády. Kdyby měli představitelé únie koule tak řeknou buď buď bude hranice střežena nebo odejděte te Schengenu. jenže to bohužel nemají.

6 2
možnosti

Vstup nějaké ozbrojené složky jednoho státu na území státu druhého bez souhlasu toho druhého je vždy agrese. A jak říkám "Nic proti spolupráci jednotlivých zemí na ochraně vnějších hranic, nic proti evropské legislativě takovou spolupráci umožňující". Vždy tedy jedině se souhlasem a jen za předem daným a konkrétním účelem. Není přeci možno vystavit bianko šek typu vaše ozbrojení složka může na našem území operovat bez našeho souhlasu. Kdo zaručí, že díky hlsovacímu mechanizmu, kdy velké státy EU přehlasují ty malé, nebude tahle složka zárodek budoucí armády EU? Kdo zaručí, že se v budoucnu nezmění její status? A co je ono zhroucení státu? Demokraticky zvolená vláda, která se rozhodne vystoupit z EU, nepřijmout utečence, nepřijmout euro, prostě se jen nebude líbit nikým nevolené Evropské komisi?

4 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik