Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J65i79r86i 22V65r32a20b14e71c

30. 12. 2015 14:00

Jsou zeme v Evrope co do Bruselu plati mnohem vice nez dostavaji a my to cerpame a nadavame na EU !!! Tak to je spoluobcane !!

1 2
možnosti
JL

Jste malinko na omylu. Zkuste si někde nalézt finanční toky mezi Bruselem a jednotlivými zeměmi EU a i jenom mezi těmi zeměmi i to, kde se nakonec ty peníze zdaňují. Pak uvidíte, kdo na EU profituje a kdo ne.

0 0
možnosti
JK

autore, vidíte tp moc jednoduše. V ostatních zápdních státech je zdanění podobné a mají se tam o dost lépe než my. Sociální pojištění je důležité, z toho máte důchod a podporu v nezaměstnanosti. každý může jednou přijít o práce ne vlastní vinou. Díky vyššímu zdravotnímu pojištění máme nárok na lékařskou péči. Něco za něco. Navíc zdraví není zboží, jak se mylně domníváte. A ohledně dojíždění za prací. Za prací se vám vyplatí dojíždět jen v případě ,pokud máte vysoký plat a ne 10000 hrubého jak si myslíte. Navíc další věcí jsou rodinné závazky, péče o osoby zdravotně nezvýhodněnou atd. Je to každého vlastní volba, zda se bude nebo nebude dojíždět za prací. Takže to těm lidem bolševicky nenařizujte.

2 2
možnosti
JL

Já těm lidem nic bolševický nařizovat nechci. Asi jste špatně četl. Já jenom říkám, že by jim mělo zůstat co nejvíc z peněz které si vydělají a že jsou země EU, právě ty západní, jak je nazýváte, které mají míru celkového zdanění nižší než my. Třeba v Německu mají DPH na potraviny podstatně nižší než my.

0 0
možnosti
PN

P92e71t54r 81N90ě51m67e93c

30. 12. 2015 10:11

Zaměstnanec platí v součtu všech "daní" více než 50% :( .... o více než polovině toho co si vydělá rozhoduje někdo jinej :(

2 0
možnosti
LO

Jízdné do zaměstnání je náklad nutný pro udržení ekonomické aktivity, tudíž by mělo patřit mezi daňově uznatelné výdaje a měl by se o to snížit základ pro výpočet zdravotního a sociálního pojištění a daní. Vymýšlet místo toho dotace je zase jen úlet sociálních inženýrů.

7 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik