Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evropa v podobě jednotlivých malých států by mohla fungovat jedině v případě, kdy by jako jednotlivé státy fungovaly všechny ostatní. Znamenalo by to rozpuštění Ruské federace, Brazílie, USA, Kanady, Austrálie, spousty afrických zemí, Inde, Číny a mnoha dalších. Svět se mění, velké celky válcují malé a malí se tomu nemohou postavit tak, že si pod ty velké lehnou.

0 0
možnosti

J64a81n 38S24o26u72č34e24k

7. 1. 2016 12:05

Ano, Brusel se vehementně snaží o demontáž národních států a o vytvoření jakéhosi evropského superstátu s centrálním, nevoleným vedením a univerzální, euroarabskoafrickou populací, dle bruselských norem. To činí za vydatné pomoci většiny evropských politiků, politiků, které si občané zvolili, aby hájili jejich zájmy a jejich bezpečnost. Dovoluji si citovat amerického profesora psychologie Byrona M Rotha: " Ti, kdo západní společnosti pod masivní imigrací vrhají střemhlav do velkých změn, jejichž následky jsou nepředvídatelné, jsou hluboce amorální a děsivě arogantní, když se vyžívají v politice pramenící z jejich pocitu jakési morální povýšenosti, vycházejícího z téměř náboženské víry, že všichni lidé jsou si rovni ve všech ohledech a všichni dokáží žít spolu v jakémkoli sociálním uspořádání".

6 0
možnosti

Ale rád by jím byla. A dělá vše možné proto, aby omezil suverenitu členských států, protože svrchovaný stát není podřízen žádné jiné moci a to jak vnější, tak vnitřní.A jak chápat nařizování EU o tom, kolik musíme přijmout migrantů, jak a co máme implementovat do vlastních zákonů?

10 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik