Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Každá koruna, kterou se státu nepodaří ukrást občanům, je využita několikanásobně lépe, než dokáže stát.

1 0
možnosti
Foto

Zkušenost ukazuje, že jakákoliv výše daní je pro daňové poplatníky neúnosná, pokud ji neplatí všechny povinné osoby. Je úplně lhostejné, zda neplatič na tom vydělá 1 korunu nebo 1 milion korun. Prostě ho to zvýhodňuje proti těm ostatním. Dobrá hospodyňka i pro pírko přes plot skočí.

0 2
možnosti
OP

Díky za zajímavý článek s pochopitelnými údaji i pro ekonomického laika R^

1 0
možnosti
MK

EET je naprosto k ........Rv Ten, kdo "šidil" stát na daních, ten v započatem trendu bude pokračovat, ten, kdo byl poctivý a okrádal stát "v rámci norem", ten se na ....... a bude koukat jak by ten stát natáhul i nad normu. Bábiš si neuvědomuje, že "hacker" je vždy minimálně o jeden krok před erárem. Stačí si vzít jen tachografy. Kdyby někteří kamioňáci si lépe upravovače zabezpečili, tak se policie může jít klouzat. Takže i na EET se najde nástroj, aby se vlk, tedy jako stát, nažral, tedy formálně to bylo OK, a koza zůstala celá (a dně platit nebudeme)

5 0
možnosti
MR

Babiš má poradce jež se orientují v této sféře a tedy vyhodnocuje určitě rizika. Hlavní je zde s tím něco dělat, než nedělat nic.

0 1
možnosti
Foto

Pan ministr Hrabiš už před volbami tvrdil, že se tu dohromady rozkrade a daňově unikne ročně 200 miliard. Už je dva roky u kormidla a kde těch 200 miliard tedy je? A teď už u svých výplodů mluví jen o desítkách miliard. Pan ministr Hrabiš je stejná mluvka jako mnoho jeho předchůdců.

9 0
možnosti
MR

Nejde to úproto že má v republice převahu lidí s podobným myšlením jaké je na vaší straně.

Zapomínáte že nejste v době všemocné strany a pár desítek vedoucích komunistů s jedním včele, ale v době kde je zde dělba moci daná ústavou ... .

2 2
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik