Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Asi mnozí nepochopili o čem je řeč. Není to o tom co řekl Iráčan. Je to o histerii, která se strhla kvůli tomu, že Prima si dovolila odvysilat něco, co nezapadá do doktríny o hodných a nešťastných utečenců, kteří potřebuji naši pomoc. A že ti, kteří tu doktrínu stvořili napadají každého, kdo si dovolí říci jiný názor. Podobně jako v popisované historické události maji totiž ihned jasno, místo diskuze se jen vedou nevybíravé útoky.

0 1
možnosti
AK

V popisované historické události bylo jasno až pod tíhou důkazů.

0 0
možnosti
LN

...se bude zváti Kramnyliáda....Rv

0 0
možnosti
AK

Nechápu, co má tento zmanipulovaný a lživý popis jisté historické události společného s Petrem Machem.Rv

0 1
možnosti
JL

Vidím, že toho nechápete opravdu hodně. Ani tu historii.

1 1
možnosti
IK

Mně se moc líbí rozčilený pokřik, že se neví, na jako otázku ten pán z Iráku vlastně odpovídal. Podle mého je to ale úplně jedno. Člověk, který se prezentuje jako "uprchlík", jako člověk, který se chce v naší zemi integrovat a stát se loajálním občanem, se vyjádřil hrubě a opovržlivě nad tím, co mu bylo z dobré vůle a zadarmo nabídnuto. Víc není třeba.

Když žebrák na ulici skuhrající, že má hlad, odmítne moji nabídku zakoupení obložené bagety nebo polévky v bufetu (pochopitelně, on má především žízeň a to toho typu, kterou voda neuhasí - já to vím, ale občas si zkusím ověřit, jestli žebrajícím lidem nekřivdím), nic mu nedám a považuji to za vyřízené. Nevím, proč bychom měli přemýšlet nad tím, jak vysvětlit a omluvit nepopiratelnou aroganci a uspokojit podle našich poměrů nepřiměřené požadavky někoho, kdo se zřejmě jen vydává za potřebného.

5 0
možnosti

Tak díky panu Lebduškovi jsem viděl záznam rozhovoru a tam ten pán z Iráku nemluvil o Jihlavských bytech, ale o naději na slušné ubytování, aby mohl pracovat a na všechno si vydělat. Televize to jen šikovně sestříhala a odvysílala to co se jí hodilo.

http://zpravy.idnes.cz/ftv-prima-jitka-obzinova-reportaz-irak-uprchlici-krestane-premalovany-kravin-1y1-/domaci.aspx?c=A160212_183549_domaci_fer

1 1
možnosti

404: Požadovaná stránka nebyla nalezena

8-o

0 0
možnosti
OK

Srovnání poněkud pokulhává, v případě Macha a Masaryka je už vyloženě křečovité. Nicméně na základě toho co píšete, nelze posoudit objektivitu příslušné reportáže.

2 1
možnosti

Ano, máme svobodu slova. Je ale možné dohledat otázku, na kterou odpovídal Iráčan? Pouštěl jsem si snad všechno, co o tom bylo k sehnání, ale nikde jsem nezaznamenal otázku novináře, ani zda překlad otázky byl přesný.

Máme tu dva velké tábory. Jedni plivají na Primu, druzí plivají na Irácké křesťany. Ví ale někdo z nich, jak to doopravdy bylo?

Mně by to určitě zajímalo.

2 1
možnosti
PT

P64e52t41r 15T57o47m94e94k

16. 2. 2016 12:06

Taky mě to napadlo, protože jestliže otázka zněla např. "Jak si představujete byt, ve kterém budete žít ?" , je ta odpověď logická.

2 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik