Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K75a39r89e29l 10R56a98d67a

25. 3. 2016 20:08

Tohle bylo aktuální tak před pěti léty. Muslimové pochopí, že jim tu pšenka nepokvete teprve až budou hořet všechny mešity.

0 0
možnosti

To přeci není o tom, co muslimové pochopí. To je o tom, že pokud nedokážeme ve vlastní zemi uplatňovat naše zákony a budeme se jen chovat korektně, tak se jenom z těch neradikálních stanou ti radikální. Je to o tom, že musíme tlačit na politiky, aby přestali s tou politickou korektností, kterou navíc uplatňují jednostranně.

0 0
možnosti

T68o28m87á10š 82P26í87c58l

25. 3. 2016 12:33

V článku je strašně moc faulů. Kritizujete, kam nás dostala tzv. politická korektnost, ale sám jste "korektní" naprosto extrémně. Islám je zřejmě nejnenávistnější ideologie na zeměkouli, ale vy byste ve svém článku chtěl obviňovat z šíření nenávisti i ty, kteří na to upozorňují. Tomu nerozumím.

3 0
možnosti

Ano, je to politická korektnost. A v rámci politické korektnosti nenazývám věci pravými jmény. Nikdo v rámci politické korektnosti nezasáhne proti těm, kteří káží nenávist. Vždyť už ani slova jako černoch, cikán, nejsou korektní. Není korektní uveřejnit ve svém obchodě fotografie zlodějů, kteří tam kradou, pokud si nahrajete bezpečnostní kamerou toho, kdo vám vytloukl okna, čelíte vyšetřování a pokutě, která je větší, než pokuta, kterou dostane ten vytloukatel. Začněme požadovat dodržování platných zákonů. Vždyť máme dobré zákony, jen nejsou uplatňovány všem stejně. Trestat stejně toho, kdo prohlásí, že bití žen je v pořádku, stejně jako toho, kdo prohlásí, že vlastně žádný holokaust nebyl.

0 0
možnosti
Foto

Cituji: " Jaksi zjevně mnozí nepochopili, že právě o tohle islámistům jde. Vystrašit, donutit k odvětě."

A jak to víte? To Vám řekli osobně? Jak si můžete být jistý, že uvažují stejně jako Vy, pokud je to Váš nápad (nebo nápad někoho, od koho jste ho převzal)?

Co když si spíš myslí: "Hahaha, Evropa je bezzubá, stejně se nám nic nestane...." Však oni dobře vědí, že kdybyy došlo ke skutečné odvetě, tvrdě na ni doplatí i jejich soukmenovci, bude zničen jejich týl, ztratí tedy základnu pro své nechutné činy.

Policie měla velmi radikálně zakročit v enklávách, no-go zónách, pak by ke žhářským útokům nedocházelo.

0 0
možnosti

T87o47m57á51š 88P45í82c67l

25. 3. 2016 12:36

Islámisti (ale používejme spíše zavedený pojem muslimové) nikoho k odvetě nenutí. Plní příkazy z Koránu, tj. zabíjejí nevěřící. Metro či letiště (Belgie), koncertní sál (Francie), vlak (Madrid), tam všude se dá zabít spousta nevěřících, aby byl Alláh spokojený. V Charlie Hebdo zase uráželi proroka, to se dle síry rovněž trestá smrtí. Takže bych v atentátech nehledal nějakou strategii, jen důsledné praktikování islámu. Pan autor v tom hledá zbytečné složité spletitosti.

2 0
možnosti

Mohlo by pomoci zrušení náboženství jako kategorie. Pořád by existovala, ale němela by extrabuřty. Za "a když se střetnete s nevěřícími udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte" by byl stejný trest jako za "cikáni do plynu"

2 0
možnosti
Foto

Není nutné rušit náboženství obecně, stačí zakázatt sekty, které nějakým způsoběm porušují zákon, resp. nabádají k nezákonnému jednání.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS