Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Máte pocit, že v devadesátých letech stály ve frontě zahraniční korporace s nabídkou investic do podniků s vysokou přidanou hodnotou a nakonec dostaly přednost obyčejné montovny? Já říkám zaplať pánbůh aspoň za ty montovny.

A nemám pocit, že by třeba ve Škodovce pracovali za nízké mzdy

1 0
možnosti
JK

Autor bohužel zapomněl dodat, že snížením daní by se zavedly poplatky ve zdravotnictví, zrušila by se podpora v nezaměstnanosti a sociální dávky.

0 1
možnosti
VV

Podle mne ano. Ale ta soucasna asi nejmene. Vsechny od roztrzeni republiky se na tom podepsaly.

0 1
možnosti
JL

I ta současná. například pobídka pro firmu Bosch.

0 0
možnosti
Foto

J14a39k73u57b 82R28o53t61h

8. 2. 2017 13:36

Mohl byste mi říci, která že to směrnice EU nás nutí mít takové a makové obory na VŠ?8-o8-o8-o

1 1
možnosti
JL

Strategie Evropa 2020 navazuje na tzv. Lisabonskou strategii a je strategickým dokumentem EU pro období let 2010-2020. Podíl dětí, které předčasně ukončí školní docházku, by měl být snížen na nejvýše 10 %, a nejméně 40 % mladší generace by mělo dosáhnout terciálního vzdělání. Dokument EK ze dne 3. 3. 2010. Je to strategie, kterou s řídí MŠMT a díky ní máme inkluzi a aby 40% dosáhlo na terciální vzdělání jsou zaváděny "měkké" studijní obory. tedy obory, kde i méně nadaná populace dosáhne i VŠ vzdělání. To přináší ovšem snižování nároků na studenty a i to, že mnozí jdou raději studovat nějaká genderová či orální studia, je to lehčí. Školy jsou placeny podle počtů studentů a tak vytváří podmínky - studijní obory chrlící nezaměstnané. Potom sice máme 40% "vzdělané" populace, ale bez uplatnění v praxi.

3 0
možnosti
FS

Nu,myslím si,že se autor nepovyšuje na Boha,ale určitě si to o sobě myslí pan Kšír,alespoň dle jeho příspěvků.

0 1
možnosti
Foto

Opravdu si to myslíte? Řeknite mi jeden jediný příklad kdy jsem řekl, že lidé by se měli násilím donutit k tomu a tomu? Veškeré mé příspěvky jsou založeny pouze na tom, že říkám jak špatné je násilím nutit lidi dělat to co dělat nechtějí a zakazovat jim věci které dělat chtějí i když tím nikoho nepoškozují. Jinými slovy říkám, že i vy máte právo žít v takové společnosti v jaké žít chcete, jen nemáte právo násilím nutit ostatní, aby sdíleli vaše představy a podřizovali se vašim nápadům, pokud sami nechtějí. Nevím ale, jestli tak jednoduchou věc dokážete pochopit.

1 0
možnosti
Foto

Kdokoliv tohle říká, ten má velmi mylné představy o ekonomii. Více méně je to snůška socialistických blábolů a ohromná domýšlivost povýšit se na Boha, který ví proč a zná i jak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik