Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to vlastně taková pyramida. Sociální inženýřiEU vám, ale budou tvrdit, že nechají každého jet vlastní rychlostí na její vrchol.

0 0
možnosti

EU má "sociálnych inžinierov", ktorých poslali voliči členských štátov do Bruselu na základe slobodných volieb.

Ak si európski voliči väčšinovo zvolia do Bruselu, alebo do národných parlamentov, vlád "soc. inžinierov", tak je to vôľa ľudí, a asi väčšina Európanov s tým súhlasí.

Česko si zvolilo Sobotku, Slovensko Fica,...

0 0
možnosti
Foto

EU nám na jednu stranu poskytne dotace na rozvoj, na straně druhé tam však odtečou dividendy z komerčních bank, služeb a výrobních podniků, které na našem území vlastní. Tudíž je to tak nastavené, že vždy na nác víc vydělá Západ než my sami a proto je nemůžeme normálně dohnat. Jediné řešení jsou migranti. Pokud by tyto země rozložili natolik, že by přestaly normálně fungovat, tak by tu šance snad byla, ale v tom případě by byly na tom všechny země mizerně..

6 0
možnosti

A ty dotace, na ty bere EU peníze kde? Bere je z daní, vašich, mých.

1 0
možnosti

citace vašeho textu

Toto prohlášení jen ukazuje, že dosavadní evropská integrace je nesmysl. Přes veškerou snahu bruselské byrokracie vývoj jasně ukazuje, že není možno mít stejná pravidla, stejné předpisy, pro všechny země Evropy.

Zdroj: http://lebduska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=595045

a zde bych prosil uvést které zákony a přepisy nemůžeme mít stejné, a to ve srovnání s USA a jeho jednotlivými státy...případně s Německem a jeho jednotlivými státy......a proč si myslíte, že není možné v procesu vývoje dokázat to, co dokázali Němci a co dokázaly USA....proč bychom to nesměli dokázat v EU?....rozdíly mezi jednotlivými americkými státy jsou obrovské a v čase se mění.....a podobné je to i v Německu, některá německé státy jsou superproduktivní a táhnou ty ostatní a některé německé státy jsou zadlužené a chtějí peníze od těch superprodiktivních....a funguje to...a proč by tohle nemohlo fungovat v EU? prosím o fundované vysvětlení s příklady a se stupněm důležitosti oněch zákonů.....rozhodně bych v EU nařídil povinně dvojjazyčnost...jeden oficiální jazyk a doma si mluvte jak chcete....pokud se v jednom státě bude jezdil ve městě 50 a ve druhém 60 kmh asi by to nevadilo....a tak mi dejte přesné příklady kde by to vadilo a proč si myslíte, že tam kde by to vadilo by si to členské státy nesměly upravit sami................Federální vláda USA se také neplete do pravidel na úrovni jednotlivých států unie.....kde vidíte tedy problém. Děkuji.

2 3
možnosti

Které zákony a které předpisy? Nesleduji to, tak jenom: přijímání emigrantů, nošení zbraní, pomazánkové máslo....Takže pane Bartoš promiňte, ale snad nechcete tvrdit, že EU se neplete do pravidel na úrovni jednotlivých států. Z jakého titulu paní Merkel jedná za EU? Na základě čeho SRN nerespektuje pravidla pro přijímání uprchlíků?

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS