Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nevim jaky smysl ma konkretne tohle, ale obvykle ma prispet ke zlepseni infrastruktury a mozna byste se mohl dockat lepsiho spojeni na vase pracoviste.

0 1
možnosti
PB

P17e63t56r 48B46u80r26i33a56n

11. 5. 2018 11:12

Souhlas, karma. Přitom není bez zajímavostí, že A.Babiš ve své fantasmagorické knize O čem sním, když náhodou spím, píše, že by všude zavedl digitalizaci takových rozměrů, že daňové přiznání, soudní žaloby, založení firmy a vůbec všechno bude občan řídit jediným kliknutím z mobilu. Páč stát bude mít centrálně naprosto všechny údaje. A prý to půjde zařídit v horizontu 15 let.

1 0
možnosti
VV

Opravdu, kde? Cetl jste ji vubec?

0 0
možnosti
Foto

Já bych se na ty naše databáze až tak moc nespoléhal. Už jen to, že spousta lidí má trvalé bydliště v místě A (třeba i na adrese obecního úřadu), ale ve skutečnosti bydlí v místě B. Řada žen také vystupuje jako samoživitelka, ale ve skutečnosti žije ve společné domácnosti s otcem svého dítěte.

A dávnější minulosti se mimochodem při sčítání lidu sčítalo i hospodářské zvířectvo a ovocné stromy.

0 0
možnosti
JL

I dnes by se našlo honě volů, škoda jen, ža ta kolonka tam nebude :-)

0 0
možnosti
MB

Mark Zuckerbergse chytá za hlavu, protože mu cena akcií Facebooku klesla. Důbvdem jsou firmy, které odsud stahují data uživatelů. Mají na to program. Oproti tomu zcela opačně postupuje náš stát, který ta data má "V levé ruce", ale ona je neumí předat ruce pravé. Další otázkou je, jak jsou data využívána, co přinášejí ? Kolovat mají tedy informace elektronickou cestou - nikoliv člověk po úřadech, či podobně sčítač s formulářem. Mohu pomýšlet, milý státe ? (Cosi se začíná dít - viz digitalizace dat, nicméně to zase bude ostuda, viz zakázky Ministerstva práce a sociálních věcí) ap. ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik