Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

V tomto blogu chýbajú už iba edisonky, aby bol kompletný.Rv

Ani sa nečudujem prečo svobodní majú také "vysoké" % vo voľbách.

1 1
možnosti
JL

Edisonky opravdu chýbajú. Ale o edisonkách tenhle článek opravdu není. Nespletl jste si diskuzi?

0 0
možnosti
JV

Nejsem schopen posoudit, jestli je pro ČR přijetí Eura výhodné, stejně jako drtivá většina populace. Principiálně nejsem vůbec proti, ale zajímalo by mne, co se stane za rok, za pět, za deset let po jeho eventuálním přijetí.

Vystopupení z EU považuji za ekonomickou a později i bezpečnostní sebevraždu. Ta rovnice totiž stojí EU nebo Rusko.

1 3
možnosti
JL

Žádná taková rovnice neexistuje.Ovšem pokud se domníváte, že státy Evropy, které nejsou v EU jsou v područí Ruska, pak máte mylné závěry. Nebo Británie spadně do náručí Ruska?

Nejsem proti evropské spolupráci, ovšem musí to být spolupráce samostatných a suverenních sátů. A pokud pomalu každý zádkon v ČR je nutno změnit dle nařízení EU, pokud stát a jeho občané jsou povinni řídit se nařízeními EK, pak jaký je rozdíl mezi moskevským a bruselským diktátem?

Proč tedy musíme přijmout Istambulskou úmluvu, Fiskální pakt a další, když naše zákony už dávno trestají to, co se dle Istambulské úmluvy trestat má, když to, zda mít varovnaný či schodkový rozpočet je jen a jenom na vládě? Proč musíme přijmout kdejakou hovadinu,kterí'á se vylíhne v mozku nějakých euroaktivistů, hovadinu, která mnohdy odporuje přírodním zákonům (emise aut například).

3 1
možnosti
Foto

Osobně nevidím na fiskálním paktu nic špatného. A Euro? Myslím že bychom pak tu "starou" Evropu doháněli ekonomicky rychleji. Vlastní měnová politika může být užitečná, ale může i škodit.

1 4
možnosti
IS

Váš poslední argument platí i pro fiskální pakt, potažmo euro. V zásadě platí, že společnou měnu mohou provozovat ekonomiky, které jsou si blízké svou výkonností, strukturou a ekonomickými cykly. Těmto podmínkám nevyhovuje ani Itálie jako taková (rozdíl mezi severem a jihem), natož eurozóna. Existující nesoulad v eurozóně léčí ECB skupováním dluhopisů problematických zemí. Kupuje za neexistující peníze. Vítejte v moderní verzi socialismu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik