Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman neustále opakuje to samé, švédský model a proinvestování se k prosperitě nic jiného nezná

0 0
možnosti
Foto

Bohužel je ale velký rozdíl mezi proinvestováním a prožráním...

1 0
možnosti

P26a22v30e71l 62K22u55r57a44l

23. 2. 2014 11:17

Především je třeba vzít v úvahu že v bodování takové ekonomiky nelze žádný krok přeskočit a ještě to závisí na náhodě že svět bude zrovna její produkty chtít - musíme si uvědomit že Jedno švésko už na téhle planetě je, a je otázka zda se uživí "další"

Tak jako tak. Budování takové ekonomiky bude trvat minimálně 50 let a je dost dobře možné že po 20 a nebo 30 letech selže kvůli změně podmínek světové ekonomiky.

0 0
možnosti

Je jenom jedno Švédsko, je jenom jedno Švýcarsko i řada dalších prosperujících ekonomik. Jedno mají ovšem všechny společné. Svobodu. Liberalizaci, obchod více či měně na bázi laissez-faire.

1 0
možnosti

Zeman a jeho opoziční smlouva. Stačilo.

0 0
možnosti

Asi se shodneme, že míra státní regulace celosvětově ve XX. století byla vyšší než ve století XIX, ale pokud státní regulace prostřednictvím vyšších veřejných výdajů tak škodlivým jevem, tak v to případě je pozoruhodné, že v tom minulém století zaznamenáváme 2% roční reálný ekonomický  růst (i přes dvě světové války), kdežto v tom předminulém toliko 1%.

0 0
možnosti

hmm. třeba to souvisí s možnostmi rozvoje feudální společnosti a kapitalistické, změny možnosti vydělávat zavedením techniky, strojové práce...

rozhodně jde o typicky multifaktoriální vliv

2 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Chci komentovat události veřejného života, jak je vidím já.

Seznam rubrik